DE
REFERENTIES

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
CASE: Dealer event Volvo Truck Nederland
Wat Aftermarket dealer event Volvo Truck Nederland.
In de middag: diverse congressen en presentaties, parallel was er een aantrekkelijk partner programma voor de dames.
Diner in het omgetoverde bedrijsfrestarant van Volvo Nederland
Prijsuitreiking en feest: Volvo Showroom
 
Aantal gasten 300 gasten.
 
Locatie Hoofdkantoor Volvo te Beesd
Middagprogramma partners: Marienwaerdt 't Klooster in Beesd.
 
Artiesten en entertainment De partners van de Volvo medewerkers werden een middag vermaakt met drie verschillende workshops: chocolade maken, styling en visagie advies door de Masters of Beauty en een etiquette / servies workshop van de heer Reimers (bekend van diverse TV programma's met Herman den Blijker).
Als openingsact van de feestavond was er speciaal uit Duitsland een rollerskate act ingevlogen (Volvo betekent: "ik rol"). Daarnaast draaide een vrouwelijke DJ diverse hits waardoor de dansvloer zich snel vulde. Ook was er live muziek door een slagwerk act van de groep Medicamento.
 
Catering 's Middags was er voor iedereen een hapje en een drankje. Voor de avond was het bedrijfsrestaurant van Volvo omgebouwd tot prachtig restaurant voor een sitdown dinner. Twee gangen uitgeserveerd en het dessert als walking dinner zodat de gasten volop konden genieten van de festiviteiten.
 
Styling De Volvo showroom was omgebouwd tot prachtige feestlocatie. Een blauwe ledbar, led statafels, sfeervolle verlichting en sfeervolle bloem- groendecoratie zorgde ervoor dat de showroom onherkenbaar was. In de kelder was een schitterende presentatie ruimte gemaakt waar de Olympische kampioenenmaker Robin van Galen (trainer dames waterpoloteam dat in China 2008 goud behaalde), een spectaculaire entree maakte in een Volvo V70 politiewagen en vervolgens een leerzame presentatie hield.
 
Reactie opdrachtgever "Ik hoor alleen maar goede reacties, dus we hebben samen met de Ceremoniemeester wederom een geslaagd dealer event neergezet. Een prachtige metamorfose van de locatie dat is hier nog nooit op deze manier vertoond, wow. Knap ook dat je in een korte tijd zo'n lekker eten kunt serveren voor 300 personen."

  

ZIE OOK:
Aanvraag brochure