DE
REFERENTIES

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
CASE: Lehmann en Troost B.V.
Wat: Metamorfose eigen bedrijfshal zodat het een geschikte ruimte wordt voor de receptie, diner en feest.

Aantal gasten: Verspreid over de gehele dag zijn er 550 personen geweest, relaties, internationale klanten en personeel.
Voor de vele internationale relaties is voor vervoer en overnachtingsmogelijkheid gezorgd.

Aanleiding: Jubileum

Locatie: Ombouw van de eigen bedrijfshal / koelcel

Artiesten en entertainment: All round toporkest met grote blazerssectie, gospelkoor, daarnaast nog verschillende artiesten en acts van Gerard Cox tot een Elvis Presley Sound a Like en van Sigarendames tot een LED vloer.

Bedrijfsfilm: Ons camerateam is door half Europa gevlogen om op de verschillende locaties personeel en relaties te interviewen en te filmen.

Catering: Combinatie tussen een walking dinner en verschillende buffetten met live cooking als aanvulling hierop o.a. een oesterkoning, kaasproeverij en chocoladefontein.

Styling: Samen met onze decorateur is het plan gemaakt om het fruit dat Lehmann exporteert overal terug te laten komen in de decoratie hetgeen behalve een persoonlijk ook een bijzonder tintje aan het geheel gaf.

Uitdaging? De eigen gigantische koelcel van enkele duizenden!!! vierkante meters sfeervol en warm aankleden zodat het een geschikte locatie wordt voor zowel een receptie, diner en een feest en er ook nog eens drie verschillende sferen in aanbrengen van een sfeervolle feestzaal, tot een Oud Holandse kroeg en een loungehoek. Dit moest zo snel mogelijk gebeuren zodat het normale werk van Lehmann en Troost er zo min mogelijk hinder van ondervond.

Reactie opdrachtgever: "Voor ons was het best spannend zo'n groots en gecompliceerd evenement ook al weet ik dat dit voor jullie je dagelijkse werk is, wij hebben een prachtige avond gehad. Bedankt daarvoor. Het was een absoluut visitekaartje voor ons alsook voor jullie."

ZIE OOK:
Aanvraag brochure