DE
REFERENTIES

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
CASE: Achmea Noordwijk en Zwolle ombouw van eigen locatie’s
Wat Spetterend 40 jarig jubileumfeest.
 
Thema Twee evenementen voor Achmea in de eigen panden: 2 Après Ski feesten voor alle personeelsleden van Achmea Zorg KCC. 
 
Aantal gasten Bij beide feesten 250 gasten.
 
Locatie De feesten zijn georganiseerd in beide bedrijfsrestaurants in de Achmea kantoorgebouwen te Noordwijk en te Zwolle.
 
Artiesten en entertainment Geheel in het après ski thema was er een echte après ski DJ, die de beste Après ski hits aller tijden draaide en daarnaast trad zanger Henk op die een half uur heeft geknald met de leukste meezingers.
Er waren ’Achmea Zorg KCC Winterspelen‘ georganiseerd, waarbij de verschillende teams streden tegen elkaar door middel van het meedoen aan diverse après skispelen: bierpulschuiven, ijspegelvangen, spijker slaan, houtblok drukken, armpje worstelen en houtbalk zagen. Het beste team won de felbegeerde wisselbokaal!
Als extra trigger was er een rodeo eland, waarop de gasten konden laten zien wie de beste rodeo ruiter was.
 
Catering Geheel in stijl kreeg iedereen bij binnenkomst een heerlijk glaasje Glühwein. De ambachtelijke erwtensoep, de overheerlijke stampotten mèt worst en apfelstrudel met slagroom werden allemaal vanuit de verschillende winterse kraampjes geserveerd.
 
Styling Beide bedrijfsrestaurants waren omgetoverd tot echte après skihutten, met een kleine skihut waar de DJ in stond te draaien, met dennenbomen, (nep)sneeuw, biertonnen als meubilair en winterse doch moderne bloemdecoraties maakte het plaatje helemaal compleet. Alle gasten kregen bij binnenkomst een echte Heidi pruik met twee blonde vlechten of een groene Tiroler hoed.
 
Reactie opdrachtgever "Het was weer helemaal top! Wij zeggen wat we willen hebben en het staat er! Wederom hartelijk dank"

en:
"Als we volgend jaar weer een evenement organiseren, doen we dat net als vorig jaar weer met De Ceremoniemeester!"

  

ZIE OOK:
Aanvraag brochure