DE
REFERENTIES

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
Ombouwevenement: MADO Dealerevent 2010
Wat Ombouwevenement: MADO Dealerevent 2010, de 'MadoMorfose'.
 
Aantal gasten Rond de 200 gasten.
 
Locatie Het eigen MADO- pand te Eindhoven
 
Artiesten en Entertainment Gedurende het gehele evenement zorgde een professionele allround dj voor de juiste muziek en sfeer. In de namiddag vonden er productpresentaties en demonstraties plaats van MADO. Tijdens het diner heeft pianoband de Booming Piano's gezorgd voor swingende beats.
 
Catering De belangrijke gasten van MADO werden ontvangen met een kopje koffie en thee, met daarbij een smakelijke petit four met het MadoMorfose logo.

Tijdens de productpresentaties zorgde De Ceremoniemeester voor heerlijke snacks en lekkernijen, geserveerd vanuit trendy belly trays. Er is na deze presentaties feestelijk getoast met bubbels, onder het genot van een luxe amuse. Tijdens het diner presenteerden wij de gasten diverse luxe buffetten.
 
Styling Het gehele pand van MADO was omgetoverd tot evenementenlocatie. De MadoMorfose was in zijn geheel terug te zien in de styling van het pand. Van professionele verlichting in de hoofdruimte en bij de productpresentaties, tot theaterdoeken en kleurige plafonddecoraties.
 
Reactie opdrachtgever "Dank voor jullie inzet en vakmanschap tijdens de (mede dankzij jullie) zeer geslaagde MadoMorfose van afgelopen woensdag. Blijft leuk om te zien wat doeken, licht en aankleding kunnen doen!"

 

 

ZIE OOK:
Aanvraag brochure