DE
REFERENTIES

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
CASE: Productpresentatie IGMA ⁄ familiedag in verschillende luxe partytenten
Wat: Productpresentatie ter gelegenheid van de ingebruikname van de gigantische kraan "K5" van Igma Bulk Terminal Amsterdam, de grootste pontonkraan van Europa. Tevens werd het een gezellige familiedag.

Aantal gasten: Een zeer gemêleerd gezelschap van in totaal ongeveer 800 personen, bestaande uit (oud-) medewerkers met partners, kinderen, opa's en oma's.
Kortom een gezellige familiedag iedereen was van harte welkom om de kraan "K5" van Igma te bewonderen, die normaal niet vrijgesteld wordt voor publiek.

Locatie: Verschillende partytenten en paviljoens op het eigen terrein, waaronder een VIP partytent, verschillende "rokerstentjes" een catering- en garderobetent. Alles bij elkaar een zevental partytenten in korte tijd gebouwd op de kade waar de nieuwe "K5", vergezeld door de kleine broertjes "K3" en "K4" staan.
Bijkomende moeilijkheidsfactor: het normale werk mocht zo min mogelijk hinder ondervinden van onze op- en afbouw werkzaamheden.

Productpresentatie: Door de klassieke champagnedoop en een heus kranenballet is de megakraan officieel in gebruik genomen. Tijdens dit imposante kranenballet draaiden de 3 enorme kranen soepel rond op stevige en luide beats. Gedurende de show werden de, in de grijpers van de kranen verborgen, ballonnen in de Igma-kleuren blauw en wit losgelaten en daalden neer over het enthousiaste publiek.

Kinderentertainment: Wii-computergames, kinderschminck, "kliedermuur", ballonnenclown, grote kidsvrachtwagen om in te klauteren, en te spelen kleurplatenhoek en speeltoestellen.

Catering: Een winterse barbecue, kindercatering met een eigen kookhoek om friet en hamburger te maken en een authentieke ijscokar. Voor de stoere havenarbeiders was er natuurlijk volop te drinken het mocht de medewerkers zoals gewoonlijk weer aan niets ontbreken.

Reactie opdrachtgever: "De reacties van de genodigden waren zoals altijd als wij met jullie werken "lovend" tot het volgende event".

(aanvullende opmerking van De Ceremoniemeester: dit was alweer het tiende evenement dat wij voor IGMA succesvol hebben uitgevoerd een zeer gewaardeerde "vaste klant")

ZIE OOK:
Aanvraag brochure