DE
REFERENTIES

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
CASE: Holland Financial Center
Wat Ombouwevenement: nieuw kantoor voor Holland Financial Center.
 
Aantal gasten Rond de 200 gasten.
 
Locatie Hoogste verdieping symfonie gebouw, Amsterdam Zuidas
 
Artiesten en Entertainment Gedurende het gehele evenement zorgde een professionele allround dj in een design DJ-chair voor de juiste muziek en sfeer. Het dagvoorzitterschap was in de humoristische handen van het trio van Boom Chicago. De openingshandeling werd verricht door burgemeester Job Cohen en minister Maria van der Hoeven.
 
Catering Een feestelijke opening verdient bubbels, dus ontvangst met champagne en diverse luxe hapjes gedurende de hele dag.
 
Styling De betonnen (casco) kantoorverdieping werd door De Ceremoniemeester volledig omgetoverd tot trendy loungeruimte met een aansluitend theater voor de openingshandeling. Tapijt, theaterdoeken, veel gekleurde uplight verlichting, een perfect geluidssysteem en veel hoogglans meubilair werden naar binnen gebracht. Vanwege de beperkte doorgangsmogelijkheden van security poortje en liften was een goede voorbereiding essentieel.
 
Reactie opdrachtgever "Geen enkele wanklank, alles is perfect verlopen! Ongelooflijk hoe mooi de metamorfose van de betonnen verdieping geworden is."

 

 

ZIE OOK:
Aanvraag brochure