DE
REFERENTIES

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
CASE: De Telefoongids en Gouden Gids sales kick off
Aantal gasten Ruim 1.000 sales medewerkers.

Locatie DeFabrique te Maarsen volledig en exclusief.
Registratie: Micromengerij.
Plenaire sessie: Lagerhuisopstelling op de omgebouwde kartbaan.
Afsluitend feest: Perserij en Kalvermelkfabriek.

Programma Om de meer dan 1.000 sales medewerkers van de prille combinatie DTG&GG te motiveren, werd het "ready to grow together" event georganiseerd.
Een serieuze plenaire sessie die luchtig gehouden werd door de lagerhuis opstelling en door dagvoorzitter Howard Komproe.
Na de inspannende werkzaamheden, het ontspannende feest met een culinaire ontdekkingsreis door de gehele locatie en topband de Corona´s.

Branding Overal waar je keek zag je het herkenbare logo van deze combinatie met het sinds kort omarmde "&" teken. Banners, beachvlaggen, major-toms, koksmutsen, gobo´s, zitzakken, projecties, energydrinks, give-aways en vele vertrouwde papieren gidsen.

Catering Tijdens de registratie, ontvangst en pauzes in het plenaire programma heb je een enorme capaciteit aan F&B en personeel nodig om dit zo snel mogelijk te laten verlopen. De nadruk ligt tenslotte op het hoofdprogramma.
Tijdens het afsluitende feest is gekozen voor 10 verschillende buffetten verspreid door de gehele locatie. Om de toegankelijkheid voor iedereen te waarborgen was de gerechten keuze verrassend, afwisselend, herkenbaar en toch 100% halal.

Techniek Een lagerhuisopstelling met vele projectieschermen, plasmaschermen, SMS-voting camerateam-live-feed, revers-en interruptiemicrofoons vereist een goede verzorging en strakke regie, deze was natuurlijk in handen van De Ceremoniemeester.
Wegens het drukke programma in DeFabrique konden wij geen gebruik maken van op- en afbouwdagen. Een minutieus opbouwprogramma vanaf 2 uur´s nachts werd opgesteld en gemanaged door De Ceremoniemeester.

Reactie opdrachtgever (op het einde van het feest): "Geweldig, we willen langer doorfeesten!"ZIE OOK:
Aanvraag brochure