DE
CATERING
tuinfeest
Logo catering

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68

TUINFEEST ORGANISEREN

Wij organiseren alles voor uw tuinfeest. En met alles bedoelen we ook echt alles wat bij de organisatie van een tuinfeest komt kijken zoals barbecue, catering aan huis, buffetten, dranken, meubilair, decoratie, partytenten, artiesten, verlichting. Daarnaast kunnen wij u veel tuinfeest tips geven.

Tuinfeest ideeën:
U wordt samen met uw vrouw of gezin 100 jaar een mooie aanleiding om uw vrienden en familie te tracteren op een tuinfeest;
U wordt 40, 50 of 60 jaar en wilt het tuinfeest voor uw vrienden graag in uw eigen vertrouwde omgeving vieren;
U gaat trouwen en wenst de gasten uit te nodigen op het landgoed van uw ouders. Dat is pas een mooie tuinfeest locatie;
U heeft een nieuwe woning en wil graag een tuinfeest organiseren zonder dat uw kostbare interieur meteen "gesloopt" wordt.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u een tuinfeest organiseert in een periode dat er vaak slecht weer verwacht wordt. Dan kunt u gebruik maken van onze luxe partytenten ter uitbreiding van uw eigen woning zodat al uw gasten warm en droog kunnen feesten. En u hoeft de partytent zeker niet zelf op te zetten want wij regelen alles voor uw tuinfeest. Zo hoeft u niet te wachten op Piet met zijn weerbericht maar kunt u vertrouwen op het weerbericht van De Ceremoniemeester en dat is in uw tuinfeest altijd: Droog, warm en gezellig!

Tuinfeest, catering aan huis met culinaire buffetten
Onze tuinfeest, catering aan huis buffetten en barbecues staan bekend om hun complete verzorging. Ze zijn met de grootste zorg samengesteld, waarbij we gebruik maken van louter verse producten, maar wij begrijpen ook dat iedereen een andere smaak heeft. Wij adviseren u graag door heel Nederland en organiseren uw tuinfeest in de volgende plaatsen: tuinfeest Amsterdam, tuinfeest t Gooi, tuinfeest Rotterdam, tuinfeest Utrecht, tuinfeest Zeist, tuinfeest Zwolle.
 

ZIE OOK:
Cases / praktijkvoorbeelden