DE
CATERING
buffetten
Logo catering

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
cateringbedrijf Amsterdam cateringbedrijf koks cateringbedrijf chefs cateringbedrijf buffet

CATERING THEMA BUFFETTEN EN LIVE COOKING

De bekende buffet variant: snel, smakelijk en voor ieder wat wils buffetten. Een koud buffet, een warm buffet en dessertbuffet zijn goede buffet opties. Het enige wat u hoeft te doen is één van onze thema buffetten met live cooking kiezen. Uw gasten kunnen vervolgens, net als u, genieten van alle verschillende buffetten.

De buffetten van cateringbedrijf De Ceremoniemeester staan bekend om hun complete verzorging. Ze zijn met de grootste zorg samengesteld, waarbij we gebruik maken van louter verse producten in onze buffetten. Wij begrijpen ook dat iedereen een andere smaak heeft. Daarom geven wij u ook buiten onze Franse buffetten, Italiaanse buffetten, Indonesische buffetten, Barbecue buffetten en Hollandse buffetten de gelegenheid om volledig uw eigen buffet samen te stellen.

Naast dat de buffet kwaliteit buiten kijf staat, is zeker de buffet presentatie belangrijk voor de complete culinaire beleving. Bij onze buffetten staan altijd koks om uw gasten te serveren en informeren, erg belangrijk in een tijd waarin velen uit geloofs- of gezondheidsovertuiging een aangepast voedingsschema volgen.

Over de kwantiteit van onze buffetten kunnen we kort zijn, u zult nooit een lege schaal aantreffen!

Wilt u een beetje spectakel en live entertainment, kiest u dan voor een combinatie van buffetten en live cooking. Wilt u de zit-tijd aan de tafels verkorten? Kiest u dan voor een combinatie van bufffetten en walking dinner. Kortom, er zijn buffet mogelijkheden en buffet variaties genoeg.

ZIE OOK:
Cases / praktijkvoorbeelden