DE
CATERING
amuses
Logo catering

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
partyservice partyservice noodles luxe partyservice partyservice aan huis

WALKING DINNER DOOR ONZE PARTYSERVICE

Tijdens een Walking Dinner komt het eten als het ware naar u toe!

Een walking dinner, waarbij de gasten van het begin tot het einde een voortdurende stroom van handzame amuse "styled" gerechtjes geserveerd krijgen, is een trendy en luxueuze manier van partyservice om uw gasten van eten te voorzien.

Tijdens een walking dinner van De Ceremoniemeester worden de gerechtjes live bereid met verse ingrediënten van all over the world. Partyservice De Ceremoniemeester is een cateraar, die de "live" creatie van goed en eerlijk eten combineert met een perfecte visuele presentatie, afgestemd op de ambiance van het evenement. Puur en vers eten smaakt nog beter als je kunt zien hoe het gerecht wordt bereid en de creatie zo wordt opgediend dat het walking dinner een blijvende indruk achterlaat.

Vanwege de constante stroom van kleine, handzame gerechtjes, hoeven uw gasten niet aan tafel plaats te nemen, hierdoor kan men rond blijven lopen en voortdurend de interactie met al uw andere gasten aangaan. Zowel voor zakelijke- als feestelijke evenementen de perfecte oplossing op het gebied van partyservice.

Het walking dinner concept is op culinaire en creatief vlak onbegrensd. Niet alleen de culinaire invulling, maar de totale beleving moet kloppen. Partyservice van De Ceremoniemeester is een cateringbedrijf, dat als geen ander kijkt hoe de sfeer van uw evenement versterkt en ondersteund kan worden. Top quality food, een stijlvolle aankleding, goodlooking bediening, onze eigen meubellijn en een sfeervolle ambiance. Partyservice zoals u het niet eerder heeft gezien en ervaren!

Kortom de partyservice mogelijkheden zijn onbegrensd. Wij van partyservice De Ceremoniemeester adviseren u graag in een persoonlijk gesprek.
 

ZIE OOK:
Cases / praktijkvoorbeelden