DE
BEDRIJFSUITJES
wateractiviteiten

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68

PERSONEELSUITJE WATER ACTIVITEITEN PROGRAMMA

Voor een lekkere sportief personeelsuitje en om te zorgen dat uw gasten lekker de hele dag in de buitenlucht zijn, zijn activiteiten op het water ideaal. Er zijn zeer enerverende activiteiten op het water mogelijk, maar ook zeer relaxte en luxe activiteiten. Meestal stellen wij een personeelsuitje activiteiten programma samen dat gedeeltelijk op het vaste land en gedeeltelijk op het water plaats vindt.

Voor snelheid en actie kunt u tijdens uw personeelsuitje uw gasten een supersnelle speedboat tocht laten maken of misschien kunnen wij een wedstrijd jet- skien voor u organiseren. Ook raften, zeilen of yachting in Palma de Mallorca, Friesland of een waddeneiland kan avontuur betekenen! Voor een luxe en rustiger personeelsuitje met een water actiteiten programma kunt u ook natuurlijk denken aan het afhuren van een prachtige Tjalk, waarop uw gasten heerlijk kunnen relaxen en van een luxe lunch kunnen genieten, het zal niet de eerste keer zijn dat De Ceremoniemeester dit personeelsuitje geheel voor u verzorgd! Ook is het mogelijk een uitgebreid diner met aansluitend een spetterend feest mee te maken op een luxe schip, namelijk een van de luxere partyschepen die er in Nederland zijn zoals bijvoorbeeld de Jules Verne of de Ocean Diva...

Wij hebben veel ervaring in het organiseren van personeelsuitje met complete water en land activiteiten programma´s aan de Noordzeekust, Waddeneilanden, Friesland, Zeeland, de Loosdrechtse plassen, bijzondere locatie in de Betuwe, 't Gooimeer en niet te vergeten de grachten van Amsterdam.
 

ZIE OOK:
Aanvraag brochure
Cases / praktijkvoorbeelden
Link naar onze speciale bedrijfsuitje water activiteiten site
Video bedrijfsuitje met o.a. zeilen, powerboat varen en een feest op prachtige feestboot