DE
BEDRIJFSUITJES
buitenland

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
 

PALMA DE MALLORCA EVENTS, UW MALLORCA GROEPSREIS BUREAU

Zakelijke groepsreis naar Mallorca
Wij zijn HET Nederlandse Mallorca groepsreis en event bureau voor het organiseren van meerdaagse zakelijke incentive groepsreizen naar Mallorca. Naar andere buitenlandse bestemmingen, behalve Mallorca organiseren wij geen groepsreizen of incentives.

Na slechts 2 uur vliegen landt u op Palma de Mallorca en waant u zich in een andere wereld. Te beginnen met het mediterrane klimaat, Mallorca kent 300 dagen zon per jaar en er is heel veel te beleven: de prachtige natuur, de Caraibische stranden en schitterende baaien op Mallorca, authentieke visserdorpjes, de bruisende hoofdstad Palma de Mallorca, bovendien is Mallorca culinair hoogstaand.

Activiteiten op Mallorca: zeilen, yachting, grotten excursie, duiken, Mallorca golf (meer dan 20 spectaculaire golfbanen op Mallorca), jeepsafari, quad of cabrio Mallorcatour, helicopterdropping, mountainbiken, fietsen, klimmen in het Tramuntana gebergte. En... vergeet vooral niet te feesten op Mallorca

Wij werken samen met diverse hotels (minimaal 4 sterren) en luxe villa's op Mallorca. Wij, als Nederlands bedrijf, kennen uitstekend de weg op Mallorca. Waarom? Omdat wij met ons Nederlands groepsreis bureau Palma de Mallorca Events gevestigd zijn op Mallorca.

Op maat gemaakte Mallorca groepsreis
De mensen van Palma de Mallorca event reis bureau organiseren bijzondere Mallorca groepsreizen en incentives op maat die uw gasten echt iets laten beleven. En met een resultaat waar u trots op bent. Ontdek met de specialisten van Mallorca Events, zeg maar uw Mallorca reisbureau, ook ùw mogelijkheden voor uw volgende Mallorca incentive. 

U leert snel de weg kennen op Mallorca, want wij komen er vandaan. U kunt tegen gereduceerd tarief ook een inspectiereis naar Mallorca maken (overnachting in 4 sterren hotel in Palma de Mallorca) waarbij wij uw persoonlijke Mallorcaanse, Nederlandstalige gids zijn.

Wat voor events kunt u op Mallorca organiseren?
Bedrijfsweekend Mallorca? Personeelsreis Mallorca? Productpresentatie Mallorca? Incentivereis Mallorca voor de topverkopers? Relatie uitstapje naar Mallorca?Belangrijke productintroductie op Mallorca? Bedrijfsevenement? Prikkelend congres Mallorca? Motivatie / management meetings? Het kan allemaal op Mallorca met Palma de Mallorca Events.