DE
BEDRIJFSUITJES
bedrijfsuitjes

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
origineel bedrijfsuitje zelf vliegen bedrijsfuitje spannend bedrijfsuitje bedrijfsuitje London
BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN

BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN
Een origineel bedrijfsuitje organiseren voor uw personeel, relaties, prospects, dealers, vertegenwoordigers, eigenlijk voor iedereen die te maken heeft met het voortbestaan van uw onderneming, is een belangrijk onderdeel geworden van de totale marketingstrategie. Een bedrijfsuitje kan een uitstekend hulpmiddel zijn om de contacten weer eens stevig aan te halen en verder te verbeteren.

KEUZE VAN DE BESTEMMING VAN UW BEDRIJFSUITJE
Afhankelijk van diverse factoren zoals de bedrijfscultuur, de leeftijden en interessesfeer van de deelnemers kunnen enkele bedrijfsuitje bestemmingen al heel goed vooraf worden beoordeeld. Na een oriëntatiebezoek kan een weloverwogen keuze worden gemaakt.

DE  GEDEGEN VOORBEREIDING VAN UW BEDRIJFSUITJE
Voordat een bedrijfsuitje kan beginnen moet er heel wat werk worden verricht. Wat zijn de doelstellingen? Op wat voor manier blijven we de deelnemers motiveren? Welke bestemming en lengte van het bedrijsfsuitje? Komt er een feestavond of galadiner, met of zonder artiesten? Geven we het bedrijsfuitje een gezicht, een thema met een logo dat gedurende de gehele campagne het herkenningselement blijft? Welke cadeautjes geven we? Allerlei zaken die met de specialisten van De Ceremoniemeester worden besproken en uitgewerkt. Open calculaties en kostenoverzichten worden gemaakt aan de hand van de keuzes die u zelf maakt tijdens een oriënterend bezoek aan de plaats / regio. Veel aandacht aan het voortraject is essentieel voor het welslagen van uw bedrijfsuitje.

NEDERLAND IS ONS WERKGEBIED:
De Ceremoniemeester heeft zich toegelegd op het bedrijfsuitjes organiseren binnen Nederland:  Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en omgeving, Utrecht, Eindhoven, Veluwe, Zeeland, Twente, Flevoland, Limburg, Friesland en de waddeneilanden. Zie de onderstaande linkjes voor aansprekende praktijkvoorbeelden of kijk naar de vele bedrijfsuitje cases van bijvoorbeeld ING.
 

ZIE OOK:
Cases / praktijkvoorbeelden
Video bedrijfsuitje zelf racen in Donkervoorts, slippen en vliegen
Video bedrijfsuitje dagje Zandvoort racen in porsches etc. 
Video bedrijfsuitje met zeilen, powerboat varen, helicopter vliegen en Hummer rijden
Link naar de speciale bedrijfsuitjes site