DE
BEDRIJFSFEESTEN
familiedag

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
familiedag organiseren evenementenbureau famileidag schmincken familiedag kinderentertainment familiedag organiseren

FAMILIEDAG ORGANISEREN / OPEN HUIS IDEEEN

Tijdens een familiedag / open huis kan elke zoon, dochter, opa of oma zien hoe U werkt in de dagelijkse omgeving. Hoe ziet het bedrijf van papa er uit, wie zijn de collega's en hoe werken al die apparaten nou precies? Niemand kan dit natuurlijk beter uit leggen dan u. Wij hebben veel ervaring in het organiseren van familiedag / open huis en beschikken ook over originele familiedag ideeën.

Natuurlijk verzorgt evenementenbureau De Ceremoniemeester tijdens uw familiedag alles wat u nodig heeft inclusief de catering, het meubilair, het personeel (koks, bedieningsmedewerkers, garderobe- en toiletdames), waar nodig de tenten, aggregaten, water, toiletwagens, decoratie, bands, artiesten en entertainment etc. etc.

Speciaal voor de kinderen regelen wij tijdens de familiedag divers kinderentertainment zoals een springkussen, clowns, schmincksters, acrobungee, skeelerclinic, ballonnenwedstrijd, een heuse kermis, wii games, x-box etc. Ook voor de kleinsten wordt het een geslaagde familiedag.

Ook met betrekking tot de catering mag het op uw familiedag aan niets ontbreken, dus voor de kleine gasten een patatkraam, febo snackwand, suikerspin, hot dogstand, snoepkraam, maar ook een barbecue met saladebuffet voor de grote gasten staan op uw familiedag gereed.

Een paar familiedag referenties:
Calduran Kalkzandsteen familiedag / open huis
Bam familiedag
IN Groningen familiedag
Intergas familiedag
Ter Steege Groep familiedag (u wordt doorgelinkt naar onze speciale website)

Zo organiseren wij in nauwe samenwerking met u uw familiedag / open huis, succes gegarandeerd.  

ZIE OOK:
Cases / familiedag praktijkvoorbeelden
Link naar de speciale familiedag site