B2B
EVENTS
incentive

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
incentive Porsche incentive incentive waddeneilanden sportieve incentive

INCENTIVE ORGANISEREN BINNEN NEDERLAND

Incentives Nederland
Vroeger werden ze gezien als snoepreisjes maar in moderne woorden heet het tegenwoordig een “incentive”. Lekker een weekend naar Maastricht, Rotterdam, Friesland, Veluwe, Utrecht of naar Amsterdam met je relaties of collega’s. Maar het organiseren van een gezellige, informatieve, of juist sportieve incentive kan erg intensief en vermoeiend zijn. Daarom is het verstandig om je Nederlandse incentive te laten organiseren door incentive reisbureau De Ceremoniemeester met zijn jarenlange ervaring, zodat u er gegarandeerd zeker van bent dat uw gasten en uzelf in goede handen zijn. Waar u ook bent.

Incentive organiseren
Een originele incentive organiseren voor uw personeel, relaties, prospects, dealers, vertegenwoordigers, eigenlijk voor iedereen die te maken heeft met het voortbestaan van uw onderneming, is een belangrijk onderdeel geworden van de totale marketingstrategie. Een incentive kan een uitstekend hulpmiddel zijn om de contacten weer eens stevig aan te halen en verder te verbeteren.

Keuze van de besetmming van uw incentive
Afhankelijk van diverse factoren zoals de bedrijfscultuur, de leeftijden en interessesfeer van de deelnemers kunnen enkele bedrijfsuitje bestemmingen al heel goed vooraf worden beoordeeld. Na een oriëntatiebezoek kan een weloverwogen keuze worden gemaakt.

De gedegen voorbeiding van uw incentive
Voordat een incentive kan beginnen moet er heel wat werk worden verricht. Wat zijn de doelstellingen? Op wat voor manier blijven we de deelnemers motiveren? Welke bestemming en lengte van het bedrijsfsuitje? Komt er een feestavond of galadiner, met of zonder artiesten? Geven we het bedrijsfuitje een gezicht, een thema met een logo dat gedurende de gehele campagne het herkenningselement blijft? Welke cadeautjes geven we? Allerlei zaken die met de specialisten van De Ceremoniemeester worden besproken en uitgewerkt. Open calculaties en kostenoverzichten worden gemaakt aan de hand van de keuzes die u zelf maakt tijdens een oriënterend bezoek aan de plaats / regio. Veel aandacht aan het voortraject is essentieel voor het welslagen van uw bedrijfsuitje.

Nederland is ons werkgebied:
De Ceremoniemeester heeft zich toegelegd op incentives organiseren binnen Nederland:  Amsterdam, Rotterdam, Maastricht en omgeving, Utrecht, Eindhoven, Veluwe, Zeeland, Twente, Flevoland, Limburg, Friesland en de waddeneilanden. Zie de onderstaande linkjes voor aansprekende praktijkvoorbeelden of kijk naar de vele incentive cases van bijvoorbeeld ING. 

ZIE OOK:
Aanvraag brochure
Cases / praktijkvoorbeelden
Incentive video 1
Incentive video 2
Incentive video 3