DE
ARTIESTEN
bands

Amsterdam: 020 - 309 00 48
Rotterdam: 010 - 282 16 79
Utrecht: 030 - 691 99 99
Zwolle: 038 - 420 98 68
klsssiek bandje muziek band coverband beatle coverband

FEESTBAND, MUZIEK BAND EN COVERBANDS

Feestband, muziek Bands / en coverbands boeken
Met de voetjes van de vloer en swingen maar! Met één van de vele muziek bands en coverbands die evenementenbureau De Ceremoniemeester voor u paraat heeft staan. Lekker meezingen met nummers van o.a. Guus Meeuwis, Kane en Hollywood Boulevard of lekker swingen op de dansvloer met coverband Celebration of de populaire muziek band Balance. Maar we hebben ook kleine en grote jazzbands, een 30 mans poporkest compleet met strijkers, zigeunerorkestjes, een Ierse pub band of een Franse muziek band met heerlijke chansons voor op een mediterraan terrasje. Zo is er dus voor iedere gelegenheid wel een band te vinden in ons uitgebreide bestand van muziek bands, coverbands en feest orkesten met de garantie dat ze 100% zuiver spelen.

U bent nieuwsgierig wat de bekende Nederlandse feestbands en artiesten verdienen?
Wij hebben de gages van alle bekende Nederlandse feestbands, coverbands, Nederlandse muziekbands en Nederlandse artiesten.

Sinds 1993 hebben wij ervaring opgedaan met bijna alle Nederlandse artiesten en bands. Vraag via het aanvraagformulier de aparte artiesten en entertainment brochure op of bel met onze vestiging bij u in de buurt.

ZIE OOK:
Aanvraag brochure
Cases / praktijkvoorbeelden